Referenties

Afgelopen jaren heeft Jorrit voor vele mooie bedrijven mogen optreden. Ook is hij een vaak gevraagd artiest op verschillende evenementen.

  • Halloweenfair in Hem
  • Spektakel in het Park
  • Floralia Nieuwe Niedorp
  • Halloweenfair in Grootebroek
  • Koningsdag Hoogkarspel, Venhuizen en Grootebroek
  • Kermis Lutjebroek

Ook heeft Jorrit voorstellingen gegeven op vele verschillende basisscholen, brasserieën, kermissen of andere leuke evenementen!

Bedrijven waar Jorrit al voor heeft mogen werken

 De avond van Andijk
Van der Sterre
Welzijn
HetPostkantoor
Kermiscomite Lutjebroek
Jumbo
Krasnapolsky
Happydays
Camping de Hertshoorn
Mediacollege Amsterdam
EnzaZaden
GemeenteAmsterdam

Marleen Voet

Zondag om  half drie kwam er een spontane, leuke jongen zich voorstellen als Jorrit! We hebben Jorrit uitgenodigd om op ons kraamfeest 35 kinderen van de leeftijd twee tot acht jaar te vermaken met ballonnen vouwen en goochelen. Ook de ouderen onder ons waren erg enthousiast! Wat kan jij dat leuk doen! We hebben van je genoten, net als alle andere die op ons feest aanwezig waren. Super goed gedaan.

Pam Wennekes

Gisteren heb je op het kinderfeestje van Abel een workshop gegeven. De kinderen vinden het heel erg leuk: ipv piloot brandweerman of politieagent willen ze nu goochelaar worden. Zelf was ik heel erg onder de indruk, niet alleen van je trucs, maar vooral over hoe ontzettend leuk en ontspannen je met de kinderen omgaat. Je doet het echt super leuk, complimenten Jorrit!!!

Stichting de Zonnebloem Enkhuizen

Wat hebben de gasten en vrijwilligers gistermiddag genoten van je optreden in de Bonte Veer ,het was voor velen van ons een mooi optreden, de middag was geslaagd. Bedankt Jorrit en misschien tot een volgende keer weer met andere gasten en vrijwilligers.

Monique de Leeuw

Omdat ik tijdens mijn 50- jarig feestje de jeugd wilde verrassen had ik Jorrit uitgenodigd. En dat hebben ze geweten! Ze zaten er met hun neus boven op, maar konden niet achterhalen hoe de trucs in elkaar zaten. Echt goed gedaan! Het leuke was dat ook de ouderen op het feest er enorm van genoten hebben. Je betrok ze bij elke act waardoor ze het idee kregen dat ze gefopt werden waar ze bij stonden en dat was ook zo! Het was een enorm succes; de kinderen en ook de oudere gasten hebben enorm genoten van jouw optreden. Je hebt er in ieder geval een grote fan bij; mijn dochter Julia heeft daarom ook je handtekening gevraagd. Succes met je acts en trucs en ik zal je zeker aanbevelen!

Stichting Merakel

Vanwege ons 10 jarig bestaan hebben wij Jorrit gevraagd om bij ons in de tuin een paar uurtjes de bezoekers van de open dag te vermaken, dat heeft hij op een hele leuke manier gedaan.
De bezoekers en onze clienten waren heel erg onder de indruk van  zijn kunnen, hartelijk dank voor je inbreng op ons mooie feest.

Familie Kolenberg

Wat een leuke show heb je voor ons verzorgd op de jaarlijkse familie dag. Eerst voor de kinderen een show en later een korte sessie tafelgoochelen. Wij vonden het zo mooi om te zien hoe de kids genoten en mochten meehelpen, prachtig!! Echt een aanrader!

Femke en Frank

4 juni vierden wij ons feestje. Het tafelgoochelen was een groot succes voor jong en oud! Bedankt!!

Maud

Wat hebben de meiden genoten. Een dubbel partijtje met 16 meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar. Het zag er allemaal erg professioneel uit. Allemaal blije en verwonderde gezichtjes. Als aflsuiter voor alle kinderen een ballon gevouwen. Dank je wel.

Brian & Ilse

De show was top! De jongens stonden te dringen voor de deur en hebben zichtbaar genoten van je optreden. Bedankt!

Stichting WonenPlus

Onze gasten hebben erg genoten van je show!!!!! Met je trucs heb je ruim 100 ouderen laten verbazen. Erg goed van je. Helemaal super vond ik dat je een truc hebt bedacht en uitgevoerd waarin je ons cadeautje voor de gasten hebt verwerkt. Geweldig! Wij wensen je veel succes bij je volgende optredens en hopen elkaar weer eens te ontmoeten!

Hilde

Vorige week heb je opgetreden op het feestje van Jasmijn. Het was heel erg leuk en goed. De kinderen waren er helemaal ondersteboven van en hebben het hele weekend gegoocheld en geprobeerd om je na te doen! Ik wilde je bedanken voor de leuke en goede show en ik zal je zeker aanraden!

Renzo, Merel En Norah

Wat was het leuk gister tijdens je optreden! Je had leuke trucs en de muziek maakte de show echt compleet. We waren heel blij met je goochelshow. Het was ook super top dat er zoveel ouders en broer(tjes) en zus(jes) kwamen om mee te genieten van je show. We hebben alleen maar positieve berichten van iedereen gekregen. Het maakte het partij-tje van Renzo echt super met zo’n afsluiter. Bedankt Jorrit!! Renzo vond het ook super dat hij een act mocht assisteren, hij vind het goochelboek heel leuk en heeft vanmorgen al geoefend met kleine trucs. Je bent zijn grote voorbeeld. Succes met al het oefenen.