Over Jorrit

Waar het allemaal begon.

Jorrit is al lang in de ban van het goochelen.
Het begon allemaal tijdens een buurtbarbecue toen hij vijf jaar oud was. Eén van de buren bleek beroepsgoochelaar te zijn, Tony Wilson. Toen hij een aantal van zijn magische kunsten liet zien was Jorrit verkocht! Vanaf 2013 is hij lid van goochelvereniging Dutch Magical Society.

Op 6 april 2014 heeft Jorrit deelgenomen aan de Nederlands Kampioenschappen goochelen. Hij heeft hier samen met zijn coach Dennis Renardel de Lavalette een speciale act voor gemaakt. Het harde werken werd beloond, Jorrit ging er met de derde prijs vandoor!

Jorrit heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Hij heeft onder andere opgetreden in Theaterschouwburg Het Park te Hoorn, stond hij op het programma in vijfsterren Hotel Krasnapolsky tussen BN’ers als Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen.

Tijdens het jaarlijks terugkerende goochelevent ‘Het Nieuwjaarstreffen’ heeft Jorrit opgetreden in Theaterschouwburg De Meerse in Hoofddorp. In 2015 organiseerde Jorrit zijn eigen benefietvoorstelling voor Duchenne Heroes, een stichting die strijdt tegen de vreselijke ziekte Duchenne. Met een gevulde zaal van ruim 200 bezoekers en een grote opbrengst was het een groot succes!

Magische ervaring

Een magische ervaring staat voorop tijdens de voorstellingen van Jorrit.
Met veel interactie en een dosis humor maakt hij van elke
voorstelling een magisch moment voor jong & oud.

Overal inzetbaar!

Je kunt Jorrit voor van alles inzetten! Of het nu gaat om een kinderfeestje, voorstelling
in het theater, schoolvoorstelling, een nieuwjaarsborrel of andere feestelijke gelegenheden.
Jorrit past zijn voorstellingen aan op ieder feest of evenement.

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Neem contact op voor meer informatie.